Υγιεινή διατροφή (Νηπιαγωγείο)

Υγιεινή διατροφή (Νηπιαγωγείο)

Η διατροφή ήταν ανέκαθεν στο επίκεντρο της καθημερινής ζωής των ανθρώπων και συνδέεται άμεσα με την υγεία. Οι ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την ομαλή σωματική και διανοητική ανάπτυξη των παιδιών όσο και για την πρόληψη νοσημάτων στην ενήλικη ζωή τους.

Για τους παραπάνω σημαντικούς λόγους στο παιδικό σταθμό μας προσέξαμε ιδιαίτερα την διατροφή των παιδιών. Παρέχοντας  πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό βάση ενός πλήρους διατροφικά εβδομαδιαίου διαιτολογίου. Τα γεύματα παρασκευάζονται καθημερινά στην επαγγελματική κουζίνα μας με τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι προσεκτικά επιλεγμένα.

Αλλά επίσης βοηθάμε και στην διαμόρφωση της σχέσης παιδιού – φαγητού ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές από την Αμερικάνικη Ακαδημία διατροφολόγων για την προαγωγή διατροφικής υγείας για την σίτιση μικρών παιδιών σε παιδικούς σταθμούς.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εργαζόμαστε με υποδειγματική παιδαγωγική ευαισθησία προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας.

Ενεργοποιούμε την φαντασία των παιδιών, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την πίστη τους στις μεγάλες αξίες της ζωής: τα ιδανικά, το σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την τήρηση των υποχρεώσεων τους, για ένα δημιουργικό παρόν και ένα όμορφο μέλλον.

SOCIAL MEDIA

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 • ΒΡΕΦΙΚΟΣ
  Έναντι Γεν. Λυκείου Μοιρών
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892022021
 • ΠΑΙΔΙΚΟΣ
  Μ. Τσουδερού
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892029119
 • info@paidiki-anoixi.gr