Ο σταθμός Παιδική Άνοιξη

Ο σταθμός Παιδική Άνοιξη

Ο Βρεφονηπιακός σταθμός Παιδική Άνοιξη ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 2006 και μέχρι σήμερα συνεχίζει να είναι μια αστείρευτη πηγή αγάπης και σεβασμού για τα παιδιά. Σε μια σύγχρονη κτιριακή εγκατάσταση 500 τ. μ. εργαζόμαστε με υποδειγματική παιδαγωγική ευαισθησία προσφέροντας σε ένα ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας, τα απαραίτητα εφόδια για ένα δημιουργικό παρόν και ένα όμορφο μέλλον.

Το άρτιο καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας πέρα από τις γνώσεις, και την καλή διάθεση, ενεργοποιεί τη φαντασία των παιδιών, τα ψυχαγωγεί καλλιεργώντας ταυτόχρονα την πίστη τους στις μεγάλες αξίες της ζωής: τα ιδανικά, το σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την τήρηση των υποχρεώσεων.

Χάρη λοιπόν στην εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση που μας δείξατε τόσα χρόνια αποφασίσαμε το 2015 να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός νέου Βρεφικού σταθμού με υπερσύγχρονες κτιριακές υποδομές παραμένοντας συνεπείς στην ιδιαίτερη φροντίδα των μωρών σας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εργαζόμαστε με υποδειγματική παιδαγωγική ευαισθησία προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας.

Ενεργοποιούμε την φαντασία των παιδιών, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την πίστη τους στις μεγάλες αξίες της ζωής: τα ιδανικά, το σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την τήρηση των υποχρεώσεων τους, για ένα δημιουργικό παρόν και ένα όμορφο μέλλον.

SOCIAL MEDIA

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 • ΒΡΕΦΙΚΟΣ
  Έναντι Γεν. Λυκείου Μοιρών
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892022021
 • ΠΑΙΔΙΚΟΣ
  Μ. Τσουδερού
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892029119
 • info@paidiki-anoixi.gr