Ο βρεφικός σταθμός

Ο βρεφικός σταθμός

Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε τόσα χρόνια κατασκευάσαμε ένα ολοκαίνουριο βρεφικό σταθμό με το όνομα "ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ BABIES".

Η Παιδική Άνοιξη babies είναι ένας βρεφικός σταθμός στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος δημιουργήθηκε για να αγκαλιάσει με φροντίδα τα μωρά σας από 2 μηνών έως 2 ½ ετών και να ανταποκριθεί στις επιθυμίες σας, όπως άλλωστε κάνουμε από το 2006.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με την πολύχρονη πείρα του αλλά και την αστείρευτη αγάπη προς τα παιδιά θα προσφέρει ένα υπέροχο οικογενειακό-εκπαιδευτικό κλήμα ώστε να συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη των μωρών σας, παρέχοντας ατμόσφαιρα ζεστασιάς, ασφάλειας, χαράς και αγάπης, ενώ παράλληλα με τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα τα προτρέπουμε και θα τα βοηθάμε να ενταχθούν στην ομάδα και το κοινωνικό σύνολο αναπτύσσοντας έτσι πολύπλευρα την προσωπικότητά τους.

Ο νέος βρεφικός σταθμός πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κτίριο κατάλληλα διαμορφωμένο για τις ανάγκες των μικρών μας φίλων. Οι άρτιες υποδομές του και το όμορφο φυσικό περιβάλλον του, δικαιώνει τις απαιτήσεις για όλους εσάς που ζητάτε ένα χώρο εμπιστοσύνης για τις ανάγκες των μωρών σας.

Στεγαζόμαστε σ ένα ολοκαίνουργιο υπερσύγχρονο τριών επιπέδων κτίριο 550τμ κατάλληλο εξοπλισμένο για τις ανάγκες των μικρών σας σε μια ήσυχη και ασφαλή περιοχή. Διαθέτει ευρύχωρες, ευήλιες αίθουσες με χαρούμενα οικολογικά χρώματα κατάλληλα εξοπλισμένες για να ικανοποιήσουν τα παιδιά σας. Οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκολία να μπουσουλήσουνε, να παίξουν ελεύθερα αλλά και να απασχοληθούν εποικοδομητικά και με ασφάλεια στο χώρο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε αίθουσα διαθέτει και το δικό της μεγάλο αύλειο χώρο ο οποίος έχει εξοπλισθεί με ειδικά ασφαλή δάπεδα και όμορφα παιχνίδια παιδικής χαράς.

Μια επίσκεψη στο χώρο μας θα σας πείσει!

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εργαζόμαστε με υποδειγματική παιδαγωγική ευαισθησία προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας.

Ενεργοποιούμε την φαντασία των παιδιών, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την πίστη τους στις μεγάλες αξίες της ζωής: τα ιδανικά, το σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την τήρηση των υποχρεώσεων τους, για ένα δημιουργικό παρόν και ένα όμορφο μέλλον.

SOCIAL MEDIA

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 • ΒΡΕΦΙΚΟΣ
  Έναντι Γεν. Λυκείου Μοιρών
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892022021
 • ΠΑΙΔΙΚΟΣ
  Μ. Τσουδερού
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892029119
 • info@paidiki-anoixi.gr