Μαγειρεύοντας με Αγάπη

Μαγειρεύοντας με Αγάπη

Η ανυπομονησία των παιδιών για τα μαθήματα μαγειρικής δεν κράτησε πολύ. Την Τρίτη 03/12/2019 πραγματοποιήθηκε το πρώτο μάθημα μαγειρικής με τον σεφ Δαμιανάκη Γιώργο. Τα παιδιά φόρεσαν το σκούφο και την ποδιά τους και στρώθηκαν στη δουλεία. Διάβασαν τη συνταγή μέτρησαν και ζύγισαν τα υλικά, ανακάτεψαν, ζύμωσαν, παρατήρησαν τις ιδιότητες των υλικών, τις αλλαγές που υφίστανται κατά το ψήσιμο και στο τέλος απόλαυσαν τις δημιουργίες τους. Οι μικροί μαθητές ενθουσιασμένοι με τη νέα ενασχόληση τους, ανανέωσαν το ραντεβού με τον σεφ για την επόμενη Τρίτη με νέες συνταγές.

Οι νέες δραστηριότητες των παιδιών στοχεύουν στην πολύπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασία τους.

Με γνώμονα όλα αυτά, τα παιδιά του Νηπίου και του Προ-νηπίου  συνεχίζουν και φέτος τα  μαθήματα κρητικών παραδοσιακών χορών με τη Σχολή Χορού «Μπαλάσκας». Τα καθιερωμένα πλέον μαθήματα έχουν δημιουργήσει μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον στα παιδιά φέρνοντάς τα  σε επαφή με την κρητική παράδοση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εργαζόμαστε με υποδειγματική παιδαγωγική ευαισθησία προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας.

Ενεργοποιούμε την φαντασία των παιδιών, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την πίστη τους στις μεγάλες αξίες της ζωής: τα ιδανικά, το σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την τήρηση των υποχρεώσεων τους, για ένα δημιουργικό παρόν και ένα όμορφο μέλλον.

SOCIAL MEDIA

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 • ΒΡΕΦΙΚΟΣ
  Έναντι Γεν. Λυκείου Μοιρών
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892022021
 • ΠΑΙΔΙΚΟΣ
  Μ. Τσουδερού
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892029119
 • info@paidiki-anoixi.gr