Μαθήματα καράτε

Μαθήματα καράτε

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του τμήματος Νηπίου και Προ-Νηπίου στο πρώτο μάθημα ΚΑΡΑΤΕ με τον κ. Μπάμπη Σταυρουλαντωνάκη. Τα παιδία γνωρίστηκαν με το νέο τους δάσκαλο και μυήθηκαν στις πρώτες βασικές κινήσεις και τεχνικές του αθλήματος. Τα παιδιά ενθουσιασμένα με τη νέα δραστηριότητα ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

Βασικός στόχος της νέας αυτής ενασχόλησης είναι η εξάσκηση του σώματος, η ανάπτυξη νέων σωματικών ικανοτήτων και η απόκτηση  θετικής στάσης ζωής γύρω από την ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία συνεχίζονται και φέτος τα μαθήματα κρητικών παραδοσιακών χορών από τον κ. Χαραλαμπάκη Αστρινό δύο ώρες εβδομαδιαίως ενώ προσεχώς θα ξεκινήσει και νέα δραστηριότητα για τους μικρούς μας μαθητές.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εργαζόμαστε με υποδειγματική παιδαγωγική ευαισθησία προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας.

Ενεργοποιούμε την φαντασία των παιδιών, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την πίστη τους στις μεγάλες αξίες της ζωής: τα ιδανικά, το σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την τήρηση των υποχρεώσεων τους, για ένα δημιουργικό παρόν και ένα όμορφο μέλλον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 • ΒΡΕΦΙΚΟΣ
  Έναντι Γεν. Λυκείου Μοιρών
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892022021
 • ΠΑΙΔΙΚΟΣ
  Μ. Τσουδερού
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892029119
 • info@paidiki-anoixi.gr