Ένας Χρυσός Παραολυμπιονίκης στο Νηπιαγωγείο μας

Ένας Χρυσός Παραολυμπιονίκης στο Νηπιαγωγείο μας

O Ολυμπιακός Ύμνος, Κ. Παλαμάς, Άπαντα.

«Αρχαίο Πνεύμ’ αθάνατον, αγνέ πατέρα
του ωραίου, του μεγάλου και τ’ αληθινού,
κατέβα, φανερώσου κι άστραψ’ εδώ πέρα…..»

Μια όμορφη επίσκεψη δέχτηκαν χθες το πρωί οι μαθητές του Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου «Παιδική Άνοιξη Babies» από τον παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη, δίνοντας μια ευκαιρεία στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά έναν αθλητη με πολλές διακρίσεις σε πάγκόσμιο επίπεδο που τιμά την Ελλάδα και ιδιαίτερα τον τόπο  μας.

Τα παιδιά συζήτησαν μαζί του για τα παραολυμπιακά αθλήματα, για τους αθλητές με ειδικές ανάγκες, ενώ ο ίδιος   περιέγραψε γεγονότα και στιγμές από την αθλητική του εμπειρία και μοιράστηκε όμορφες, συγκινητικές αναμνήσεις. Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης  έδειξε στους λιλιπούτειους μαθητές το άθλημα της σφαιροβολίας ενώ αυτά με τη σειρά τους δοκίμασαν καθήμενα  να ρίξουν τη «σφαίρα» όσο πιο μακριά μπορούσαν.

Ως πρόεδρος του Συλλόγου ΑμΕΑ Νότιας Κρήτης  “ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”  μας μίλησε για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά και πως μπορούμε μέσα από την ανακύκλωση να προσφέρουμε σημαντική βοήθεια για την απόκτηση ειδικών αμαξιδίων μετακίνησης.

Φθάνοντας η όμορφη επίσκεψη στο τέλος της, τα παιδιά   προσέφεραν συμβολικά  πλαστικά καπάκια τα οποία είχαν συλλέξει και με τις όμορφες παιδικές φωνές τους,  του αφιέρωσαν το τραγούδι "Ανακύκλωση" αποχαιρετώντας τον με ένα γλυκό τρόπο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Εργαζόμαστε με υποδειγματική παιδαγωγική ευαισθησία προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον στους μαθητές μας.

Ενεργοποιούμε την φαντασία των παιδιών, καλλιεργώντας ταυτόχρονα την πίστη τους στις μεγάλες αξίες της ζωής: τα ιδανικά, το σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την τήρηση των υποχρεώσεων τους, για ένα δημιουργικό παρόν και ένα όμορφο μέλλον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

 • ΒΡΕΦΙΚΟΣ
  Έναντι Γεν. Λυκείου Μοιρών
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892022021
 • ΠΑΙΔΙΚΟΣ
  Μ. Τσουδερού
  Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης
  Τ.Κ. 70400
 • 2892029119
 • info@paidiki-anoixi.gr